Столична съдийска бригада начело с главния арбитър Георги Димитров получи наряда за мача Балкан – ЦСКА. Срещата между скромния тим от септемврийското село и абсолютния лидер в класирането на групата ЦСКА е от 15-тия кръг и ще се състои в неделя от 14 часа на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик. Асистенти на Георги Димитров ще бъдат съгражданите му Младен Маринов и Николай Георгиев. Резервен съдия ще бъде Светослав Петров, а делегат на срещата Александър Шатровски от Перник.
24 часа преди началото на мача с ЦСКА тимът на Балкан ще направи опознавателна тренировка на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Заниманието ще има тактически характер и ще продължи не повече от час, съобщи старшията на Балкан Крум Кантарев. Това ще бъде и първата седмична тренировка, на която Кантарев ще може да събере всичките си играчи, тъй като няколко от тях са студенти и не тренират през седмицата.
За този мач той няма никакви кадрови проблеми и ще разчита на най-доброто, което може да извади за момента. След наказание в титулярните 11-сет се завръща нападателят Илиян Панчев, а ветеранът – капитан Георги Василев ще бъде на линия след като излекува травмата си на кръста. Днес шефът на Балкан Васил Гешев плати близо 10 000 лева само за охраната на мача. Над 200 полицаи от цялата област ще бдят за реда на стадиона и около него. Билетите за срещата ще бъдат пуснати в продажба в неделя от 11 часа на касите на стадион „Георги Бенковски“. Входните талони са с цена 5 лева.