Стикери насочени срещу мигрантите вече са разлепени и в Пазарджик. Те са с големината на джобно календарче и могат да се видят предимно в центъра на областния град. Зад създаването им стои Български национален съюз, а ето и посланието, което те изпращат на своите поддръжници:

„Ислямисткият щурм срещу Европа, представян ни от либералните медии като бежанска вълна продължава. Въпреки информационното затъмнение обаче, все повече хора проглеждат за истинската същност на тази инвазия. Но борбата срещу лъжите с които тровят съзнанието на народа ни и на останалите европейци трябва да продължава неуморно. Като част от тази информационна кампания, вече излязоха от печат новите ни лепенки.

По този начин едновременно може да насочим вниманието на хората към източници на истинска информация за случващото се, както и ясно да демонстрираме какво мислим за лъжите, които ни пробутват. По-голямата част вече е раздадена безплатно, но който желае може да подкрепи инициативата ни и като поръча лепенки, като пише на нашия мейл info@bgns.net . Цената за 100 бр. е 5 лв., като със събраните пари ще се напечатат още материали.