Фондация Заедно в час ще представи своята мисия и дейност в Панагюрище на 09.12 /сряда/ от 17:30 ч. Основната мисия на организацията е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им.

Дискусията е озаглавена „сБЪДнИ промяната в Панагюрище!“. Целта е да се срещнат проактивните, социално ангажирани хора от града, които да се запознаят със Заедно в час и да споделят идеите си за промяна на образованието във формат „Световно кафене“ – метод за провеждане на конструктивен диалог. Гледните точки ще са разнообразни – на НПО сектора, бизнес, институции, както и на ученик и учител – съобщават от фондацията.

По време на дискусията гостите ще се запознаят и с Теодора Вавова – учител на Заедно в час, която и преди да започне програмата работи като учител, но се припознава с каузата и решава да кандидатства.

Срещата е в сряда, 9-ти декември, от 17:30 ч. в Община Панагюрище, Сесийна зала. Присъствието е безплатно, но с предварителна регистрация на: http://bit.ly/Panagyurishte .