Ясни са 10-те най-добри спортисти за 2015-та година в работническите спортни игри. По азбучен ред призьорите тази година са Георги Вълков, волейбол ОД на МВР; Елка Стойчева от Затвора(тенис на маса); Иван Стефанов(Общината) с шахмат; Илияна Лулова от ОД на МВР с лека атлетика; Николина Нанова, Пожарната(шахмат); Петър Калъчев от ОД на МВР(лека атлетика); Рангел Арабаджийски, Затвора(футбол); Стефка Малинова, Затвора(волейбол); Стефан Гюрджеклиев от Артстрой с тенис на корт и Стоян Кордов, тенис, Пожарната.

От името на ОРСК в Пазарджик те бяха наградени с плакети, грамоти и предметни отличия от секретаря на Общината Румен Кожухаров. Това се случи по време на станалата вече традиционна „Вечер на спортиста”. Отличени за постигнати резултати през 2015-та бяха и работнически колективи. Купата на областния управител и първо място в комплексното класиране на работническия спорт за 2015 г. при трудовите колективи за трети пореден път спечели тимът на Общината.

Служителите на Затвора взеха второто място и купата на Общинския съвет, а състезателите на ОД на МВР отнесоха във витрината си приза на кмета на Общината.

Купата на Общонародна фондация „Христо Ботев“, връчена лично от племенника на големия наш революционер Боян Ботев бе за Пожарната. Приза на КНСБ грабнаха спортистите от В и К, а този на КТ „Подкрепа“ взеха служителите на Елхим-Искра. Купата за масово участие и този път отиде при Център Човеколюбие. Приза за ветеран на игрите взе за поредна година взе Йордан Тодоров от ОД на МВР.