Празничната програма за всички вечери от новогодишните празници на гранд – хотел „Велинград“ включва участието на цял рояк от звезди. Ден преди края на 2015 г. гостите ще имат възможност да се насладят на концерт с участието на Гъмзата и Борис Солтарийски, от Шоуто на Слави. В новогодишната нощ пък за доброто им настроение ще се погрижат – Ансамбъл Българе, Орлин Горанов и Екатерина Евро. Това обаче не е всичко, в първия ден на 2016 – та, посетителите ще могат да видят с очите си колко много е отслабнала  Ивана, а на втори януари точка на музикалното разточителство ще сложи Любо Киров.

По традиция това е и хотелът, който е най-скъп в нашата област. Двойна стая за четири нощувки, за двама възрастни струва 1950 лв., ако към стаята прибавите и думичката „лукс“ цената става 2070 лв., ако става дума за още по-луксозна стая ще се оръсите с 2190 лв. Вариантът апартамент стартира от 2770 лв. за четири нощувки, а президентският апартамент е просто 6000 лв.

Ако случайно си водите и децата имайте предвид, че ако са над 12 г. ще платите по 600 лв. допълнително за всяко от тях. Но пък няма да плащате за аниматори, защото услугите им са включени в стойността на пакета. Както и храната.

Коледният пакет в същия хотел предвижда далеч по-скромни посетители. Две нощувки в двойна стая са остойностени на 460 лв., а президентския апартамент струва „само“ 800 лв. Обядът на 25 декември е печено прасенце, а в офертата е вписана и греяна ракия. Без да се уточнява големината на павурчето.