В навечериено на Рождество Христово  Консорциум”Алианс за социално развитие”, представен от Комплекс за социални услуги за деца и семейства в гр. Пазарджик  сбъдна мечтите на деца в неравностойно положение, съобщи Елена Бонева.

Екипът създаде специална Коледната приказка за деца, потребители на социални услуги към Комплексa за социални услуги за деца и семейства-Пазарджик.

Фоайето на сградата се превърна в същинска работилница на Дядо Коледа. В деня на тържеството джуджета посрещаха чаканите гости. Децата помогнаха на джуджетата да прочетат писмото на Георги от България. Снежанка провери  знанията на децата  и на джуджетата за традициите и обичаите по Коледа в България.

Всички се забавляваха, пяха коледни песни, рецитираха стихове за Коледа, сурвакаха Дядо Коледа и накрая Добрият старец  подари  на всяко дете чакан дар и сбъднати мечти .

Коледната приказка  завърши  с много топлина и любов, дарена от хора с големи сърца. Децата получиха подаръци от Соня Попова и от Тони Димитров и неговите приятели, които похарчиха лични средства, за да зарадват малчуганите в неравностойно положение.