Шестдесет и една годишна жена е настанена в МБАЛ – Пазарджик, след като пострада по време на катастрофа на ул. „Стоян Ангелов“, точно срещу бензиностанция „Еко“.

Възрастната дама тръгнала да пресича на необозначено място пътното платно, а пред нея вървяло кучето и. То се отскубнало от ръцете и, а тя тръгнала да го гони и в това време е била блъсната от движещо с в дясната пътна лента в посока ул. „Г.Бенковски“ – „Пежо“.

20151223_174825

 

Автомобилът е бил управляван от мъж, разказаха очевидци на злополуката. Водачът е от Пазарджик, каза говорителят на ОД МВР – Мирослав Стоянов, за щастие той не е карал с висока корост, но поради внезапната поява на жената, сблъсъкът се е оказал неизбежен, тя е паднала и си е счупила ключица. Вероятно е да има и фрактура на ръката, поясниха от болницата, където все още не е приключил прегедът и.

20151223_174842

В момента на място са два автопатрула, които са затворили пътното платно вдясно, а пътуващите по него се пренасочват в съседното, където движението временно ще бъде двупосочно, съобщи говорителят на ОД МВР – Мирослав Стоянов. Той прикани водачите да бъдат особено внимателни, тъй като в момента движението по улиците на града е особено натоварено. Не само автомобили, но и множество пешеходци има край по-големите магазини в града. Утре пазаруването също ще продължи и е желателно да се шофира с още по-голямо внимание.

Пожелаваме весели празници на всички, но се съобразявайте с пътните условия и завишения трафик, каза още Мирослав Стоянов.