Пазарджишките мотористи от ,,Boys ff Hell “ направиха дарение на ,,Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания“ в града, съобщиха почитателите на ръмжащите и яки двуколесни машини. Клубът има такава традиция, а сега за дарението си те потърсили информация от ръководството на социалното заведение, в което са приютени петдесет деца на възраст от 3 до 29 години, нуждаещи се от специализирана помощ.

28ротари Подобен жест, но към майка и дете от Ивайло направиха и младите членове на Ротаракт – клуб „Бесапара“ в областния град. В рамките на кампанията ни „Купи и дари” се запознахме със Софка Кръстева и нейната дъщеричка Никол, разказват участниците в събитието. Софи ни зареди с положителна енергия, въпреки трудностите, които имат. Двете живеят общо със 133 лв. доходи на месец. Наложило се е да отрежат дървото в градината си, за да имат дърва за огрев през зимата. Помогнахме на семейството с хранителни продукти от първа необходимост. Никол е в първи клас и подучхме, че тя си имала мечта някой ден да си има таблет, но това нямало как да се случи. Благодарение на общи усилия събрахме малка, но достатъчна сума, за да купим таблет на мъничето. Искаме да благодарим на всички, които се включиха в подаръка, който е бил връчен точно на Коледа. Семейството вече има и нов телевизор.

Семейството има нужда от дърва за огрев, като най-спешно за момента. Ако имате желание да се включите или искате да помогнете по друг начин – пишете ни! – апелират от Ротаракт клуб – Бесапара.