Образуваното дело за смъртта на семейство Сапунджиеви в пловдивския квартал „Кючук Париж“ се води срещу неизвестен извършител, съобщиха от тамошната Окръжна прокуратура. Причината за това е, че все още не са открити всички доказателства за случилото се тази нощ в дома на Благой /35 години/ и съпругата му Йорданка. Припомняме, че рано сутринта съседите им чули три поредни пистолетни изстрела и веднага повикали кума на семейството. Според наши източници Дани има близки в Септември.

04dani

Дани Сапунджиева

 

Когато той пристигнал и звънил непрекъснато никой не отворил входната врата, нито пък отговорил на мобилните позвънявания. Това наложило мъжът да влезе с взлом в дома на своите близки и да види първи трагедията – Благой, Дани и пет годишното им момиченце лежели безжизнени.

Според съседите мъжът, който е шофьор на камион бил пословично и параноично ревнив. Той непрекъснато подозирал жена си и това влачило след себе си непрестанни скандали. Жената не искала да се развежда с него, но тази нощ вероятно поредният пристъп е отключил злокобното решение. Тепърва ще се изяснява произходът на оръжието, с което е извършено тройното убийство. Предполага се, че първо е застреляна майката, след това детето и накрая стрелецът се е самоубил.

Дани е на 29 години и е завършила счетоводство в Свищов. До момента е работила в голямо месопреработвателно предприятие в Пловдив.

Разследването е в активна фаза. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Разпитват се свидетели.

Предстои извършване на множество експертизи /съдебно-медицински, балистични, химически и др./, които да допринесат за изясняване на обективната истина по случая.