Защитникът Йордан Милиев бе на кратка среща със спортния директор на Левски Георги Иванов, след която стана ясно, че няма договорът му да бъде продължен. Той изтече в края на 2015 година, съобщи „Гонг“.

„Знаете, че сме в добри отношения с клуба. Разбрахме се, че е по-добре и за двете страни да не подписване нов договор. Лятото дойдох по спешност и това ни беше уговорката, да помогна до края на годината. Отборът може да си намери нови защитници, аз самият за себе си още не знам как искам да продължа“, сподели Милиев след разговора си с Георги Иванов.

„Имам вариант за чужбина, но на този етап за мен е важно да остана в България и още не съм взел решение. Аз няколко пъти говорих с Георги Иванов, знаех за какво става въпрос. Знаех, че идвам да помогна до края на годината. Сега имам и по-различни неща, които са важни за мен и още не знам къде да продължа“, допълни Милиев.

Наше момче

Данчо Милиев е от брациговски род. Роден е на пети октомври 1987 г. в Пещера. Стартира във футбола като юноша на Аполи’99 (Пловдив). Първият си професионален договор подписва с „Локомотив“ /Пв/ през лятото на 2006. Дебютът му за „смърфовете“ е срещу отборът на Консатнца в турнира УЕФА Интертото. За „Локомотив“ има 66 мача и 3 гола. На 9 януари 2009 г. подписва първия си договор за 2,5 години с отбора на „Левски“. Записал е и 2 мача за младежкия национален отбор.