13иван белишки

Гоцеделчевски сайт публикува снимки на сина на Никола Белишки – Иван в компанията на други момчета с пура в ръка и чаша водка на масата.

Авторът на фотосите твърди, че те са направени в панагюрско заведение на на ул. „Милин камък“. Сигналът постъпил в редакцията на първия български таблоид от съвестни жители на града. “ За този млад синковец закони в града няма. Знаят кой е баща му и какво ще им се случи и за това никой не смее да му направи забележка.

Изпращаме ви снимки да дадете публичност. Направихме същото и с други медии в това число и Нова телевизия, но резултати няма. Моля ви, вземете отношение, след като твърдите и пишете, че можем да ви ползваме като работеща институция“ – пише нашият верен читател от Панагюрище господин Томов, от който получихме потресаващите кадри“.

Сайтът настоява всички компетентни институции да вземат отношение по въпроса и да санкционират видимия нарушител. Според сайта синът на панагюрския кмет е непълнолетен и нарушава куп наредби, включително и тази за обществения ред.