Автомобилният пилот от Панагюрище Илия Царски (47 г.) и фолкпевицата Дебора (25 г.) са заедно, съобщи „България Днес“. Двамата имат любовна авантюра от около половин година, но за пръв път официално в родните медии се появява официална информация, документирана с интимни снимки на влюбените.

Интересно е, че възрастовата разлика между пилот и фолкпевица е доста голяма – 22 години, но това явно не е проблем за тях и се разбират отлично.

Двамата се запознават случайно преди около 6 месеца в популярно столично заведение, където всеки е отишъл с различна компания. Царски веднага бил впечатлен от изкусителната изпълнителката и впоследствие започва да й пише и звъни. Отношенията им се развиват скорострелно, но вземат решение връзката им да остане в тайна и да не се разкриват в публичното пространство.

През последната година в поведението на фолкпевицата настъпват огромни промени. Тя спира с обиколките по нощните заведения на София, като прекратява и практиката да си публикува пиянски снимки в профила си в социалната мрежа Фейсбук. При Илия Царски също настъпва промяна – славата на плейбой и пленител на жени силно е развенчана и той вече се е кротнал, като предпочита да прекарва повече време с любимата си жена.

Пилотът и певицата много обичат да пътуват

 Рали пилотът и фолкпевицата много обичали да пътуват и често стягали куфарите за интересни дестинации. Въпреки сериозните си отношения двамата още не мислели за сватба и деца, като изчаквали да видят как ще се развие връзката им. Дебора дори още не е водила Илия в родния си град Видин, нито го е запознала с роднини. Те също не са се решили и на стъпката да живеят заедно, въпреки че по-голямата част от времето си прекарвали във взаимната си компания. „Много са влюбени, дано чувствата им се запазят още много дълги години и да са все така щастливи“, добавиха техни близки приятели, пише „България днес“.