• Здравейте, не зная към кого да се обърна за съвет, но съм разочарована от законите в нашата България… Тъй като не познавам много пътните знаци и законите за паркиране, може ли некой да ми обясни ? Въпросът е следният – при знак „забранено влизането на превозни средства“, да ти вдигнат колата не заради знака, а заради, че си паркирал на тротоара на който няма плочки и е доста широк, при положение, че от другата стана също има паркирали автомобили.

  Само моят беше вдигнат понеже е стар автомобил. обяснете ми защо обикновените безпарични хорица вечно ги ощетяват ? А за хората със скъпи автомобили за тях законите не важат? Мога да ви изпратя снимки, за да ви покажа за къкво става въпрос. За едни законите трябва да се спазват, а за други не важат питам до кога ще гледаме и търпим безучастно?

  24нонка

  Ето тук също има не законно спрели автомобили, но тях никой не ги закача. Защоооо, с какво са повече от мен? Искам равноправие, както за едни така и за всички.

  24нонка2

  Този влиза в забранена улица и ми казва, че това няма значение, тогава кажете ми кое има значение когато цяла България си прави каквато иска? Еййй, хора искам да се спре с беззаконието, щото вижте на къде отиваме!

  Нонка Петрова, Пазарджик