Мистерията около трагедията с убийството на българин в Лондон и намерената до него полу-мъртва жена се заплита още повече. „Скотланд Ярд” продължава да разследва с криминалисти и детективи мястото на престъплението – квартира над известна кръчма в лондонския „Тотнъм”, пише „Новини Лондон“.

В заведението редовно се събирали фенове на едноименния отбор, като най-вероятно те са пиели и се забавлявали, когато над главите им се разгирало зверското престъпление, пише „Ивнинг Стандард”. Според свидетелски показания, мъжът и жената, която е бременна в шестия месец, имат още две деца в Бългрия. Те дори искали да се прибират към родината.  Нашенецът бил купил билет за понеделник. „Той искаше жена му да се прибере вкъщи, а той да остане да работи тук, докато успее да намери по-голяма къща, за да дойдат всички в Англия. Бяха щастливи, мили хора. Радваха се, че чакат трето дете”, разкрива продавач от магазин, намиращ се на близо. Двамата са на около 30.

Полиция и лекари били извикани на адреса в сряда сутринта, около 11, 30 часа. По телата и на двамата имало жестоки прорезни рани. Мъжът бил вече мъртъв. Жената е откарана за лечение в болницата, вече е в стабилно, но все още тежко състояние. Смята се, че тя е лежала два дни до мъртвия си съпруг.

Съседи разказват, че двойката живее там от 2007 година. Досега нямало проблеми с тях. „Те бяха наши клиенти, след работа мъжът винаги идваше да ме поздрави и да си говорим”, каза 20-годишният Шейман Кардез, продавач в магазин за вино и сирене. Клубът, над който се е разиграла трагедията, в момента е затворен и ограден с полицейска лента. Засега няма никакви арести.