За тази неделя, седми февруари е насрочена премиерата на първи епизод от пети сезон на хитовия български сериал „Под прикрите“. Началният час е 21, а мястото ефирът на Българска национална телевизия. Тази информация е фалшива и се вихри на воля в социалните мрежи на фалшива страница на сериала.

 

„Във връзка със зачестилите спекулации, фалшиви страници и несъществуващи премиери. Приятели, за пореден път, това е единствената официална и оригинална страница на Под прикритие. Все още не сме обявили официалната дата на премиерата. Знаем че всички я очаквате, но имайте още малко търпение и това ще стане съвсем скоро, а дотогава не се подвеждайте и не вярвайте на слухове.“

 

Все още от БНТ 1 не са заявили конкретна дата, на която филмът и дългоочакваният му последен сезон ще се върне на екран. Според маниакално влюбените фенове, премиерата ще бъде през март. Още от ноември миналата година  обаче нетърпеливците дебнат програмата на телевизията – майка. За съжаление и тази неделя сериалът не е включен в плановете за неделя.

Продуцентите обещават среща с любимите герои, но и с нови актьорски имена, а новото ченге под прикритие ще е Бойко Кръстанов. Припомняме, че заснемането на сезона започна през миналата година, като първите снимки по него бяха по морето. Последните снимки качени на фен-страницата обаче са от вътрешността на хотел „Маринела“ в столицата.

Какво ще се случи през този сезон? Това е известно само на актьорите, режисьорите и сценаристите, както и техните помощници, но зрителите очакват с нетърпение завръщането на своите екранни любимци.

Трейлър за сезона вижте – ТУК