Българка в напреднала бременност се бори за живота си след като е била бе намерена полу-мъртва до трупа на приятеля й в лондонския квартал „Тотнъм”. Те живеели над кръчма, известна с това, че е средище за феновете на едноименния клуб, съобщи българския сайт „Новини Лондон“.

„Скотланд Ярд” вече е поело разследване на случилото се с двойката, за която „Дейли Мейл” съобщава, че са 30-годишни нашенци. По непотвърдена информация жената е с прерязано гърло и се намира в критично състояние в болница. Мъжът й, за който се знае, че е искал да напусне Англия, е починал от множество прорезни рани. Хазяйнът разбил вратата в 11,30 часа вчера сутринта, след като съседи споделили притеснения, свързани с двойката.

Продавач, който работи в съседен магазин разказва пред „Ивнинг Стандард“: „Тя беше бременна. Много е тъжно. Знам, че мъжът  искаше да се прибере в България, купил си беше билет за понеделник.“

Вярва се, че престъплението е станало още в сряда вечерта.

Жената, която също е имала доста рани по тялото си, е в критично, но стабилно състояние в една от местните болници. Един от честите посетители на клуба, който е разположен близо до стадиона на „Тотнъм” споделя, че кръчмата отваря, само когато има мачове и че като цяло районът е много спокоен.  Знае, че когато заведението работи, вътре работи и една от звездите на Биг Брадър Даниела Уестбруук.

Съседи твърдят ,че двойката имала проблеми и често се карали.  Все още не са установени самоличността на мъжа и на жената. Тепърва предсвои да се направи аутопсия на българина.  Няма и извършени арести.

Всеки който може да даде някаква информация за случилото се, нека да се обади на 0800 555 111.