Заместник областният управител Гинче Караминова, кметът на Пазарджик – Тодор Попов и управителят на Билла – България – Бойко Сачански прерязаха лентата на 99 – тия магазин в страната. Както и всички останали той предлага топла витрина, хляб на всеки половин час, плодове и зеленчуци от български производители. Двама свещеници отслужиха литургия за здраве и благополучие.

Пожелавам на служителите да бъдат упорити и дръзновени на новото си работно място, нека успехът да бъде неизменно с вас, каза зам. областния управител Гинче Караминова.

Лека работа и тежки надници пък пожела кметът Тодор Попов на служителите, които са общо тридесет на брой. Повечето от тях са работили в „Пени“, но в този магазин има 10 работни места в повече. Гостите бяха поканени да разгледат магазина, като Бойко Сачански разясни политиката на фирмата по отношение на клиентите. Над 130 вида стоки ще бъдат с атрактивни цени всяка седмица, като целта е да се запази потребителския интерес към предлаганите артикули, които могат да се похвалят с високо качество.

Над 300 души търпеливо изчакаха официалното откриване на обекта, а след това народът се втурна през глава да разглежда магазина. По време на церемонията по откриването служителки на фирмата раздадоха жълти фирмени балони.

 

20160224_171109