Как да изглежда жилището ни – това решаваме сами. Същото важи и за онова малко пространство – терасата. Обикновено там намират пристан вещите, за които не можем да открием друго място. Те заемат долната част, а отгоре се ветрее прането. Гледката не е особено приветлива, нито пък предразполага към почивка. Предстои настъпването на пролетта, когато времето ще бъде подходящо за седене на открито. Предлагаме ви няколко идеи за това да превърнете своя балкон в кът за релакс и място, където през летните дни ще можете да стоите до късно със семейството си.

Преди да пристъпите към подредбата на своя оазис, погрижете се да поставите тента, която ще ви крие от слънцето или пролетния дъждец. Ако терасата е остъклена, а дори и да не е, няма да е лошо да я пребоядисате. Плочки или дървена скара?

През лятото плочките държат прохлада, но пък е далеч по-приятно да усещаш топлината на дървото под краката си. Мебели по поръчка, възглавници или кратка разходка по антикварните магазини? Цветя? Разбира се. Те внасят усещането за истинска градина.

24балкон 24балкон1 24балкон2 24балкон11 24балкон12

24балкон3 24балкон4 24балкон5 24балкон6 24балкон7 24балкон8 24балкон9 24балкон10