Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов днес се срещна с кметовете и общинските съветници на община Велинград, съобщи самият той във фейсбук. Според добре осведомени наши източници, Цветан Цветанов не пропуска да прекара няколко дни в местния СПА – хотел „Двореца“.

„Днес проведох работна среща с общинските съветници и кметовете на населени места от ГЕРБ от община Велинград. В срещата участваха народният представител от ГЕРБ-Велинград Димитър Гечев, кметът на Велинград д-р Костадин Коев и кметовете на селата Рохлева, Иркова, Горна Дъбева, Кръстава, Горна Биркова, Пашови, Алендарова и Драгиново.
Заедно обсъдихме състоянието на малките населени места в общината. Идентифицирахме проблемите в региона и възможностите за решаването им. Бях помолен от колегите и още следващата седмица ще представя проблемите на общината пред премиера и ресорните министри, за да можем възможно най-бързо да разработим мерки за разрешаването им. В срещата във Велинград взе участие и градоначалникът на Благоевград Атанас Камбитов“, написа Цветанов.