Оформянето на прическа в рамките на две минути, но върху 320 женски глави ще се опита да направи фризьорката Ваня Иванова от Пазарджик. Към момента за експеримента са се записали осемдесет жени, но тя иска да подобри рекорда на своя руска колежка, която успяла да обработи прическите на триста и деветнадесет жени за дванадесет часа.

Пазарджишкият рекорд ще се осъществи на 23 април 2016 г., а мястото е спортна зала „Васил Левски“. Ваня Иванова апелира към всички жени, които искат да станат част от това събитие да я потърсят в салона й, който се намира на бул. „Христо Ботев“218 или да изпратят телефона, адреса и трите си имена на лично съобщение във фейсбук. Косите трябва да не са къси, аз няма да подстригвам или каквото и да е друго, освен да се опитам да оформя прическа за две минути, казва Ваня. Това, което искам да постигна е и да намаля времето за работа.

Сърдечно благодаря за подкрепата на общината Пазарджик и господин Тодор Попов, Cristiano of Roma и Elena Cristiano! – допълва ентусиастката.