Най-подходящият месец за подготовка на градината несъмнено е март, казват специалистите. Сега е време да подновите тревния килим, да направите малките реформи, които ви хрумнаха през зимата и най-вече, да създадете или пренаредите своя алпинеум. Разбира се това изглежда много лесно, но все пак има правила, които най-добре се знаят от хората, чийто фирми създават невероятен уют и настроение във вашия двор. Водещата в Пазарджик е AESI. Има правила, които човек трябва да спазва, по принцип работим според изискванията на клиента, но изработваме и собствени идейни проекти.

Понякога хората не си дават ясна сметка дали пространството, с което разполагат е достатъчно, за да осъществят замисъла си и тогава на помощ идваме ние. Освен естетическата подредба на елементите в алпинеума, ние предлагаме и най-подходящите растения, които се избират според разположението на скалния кът. Има видове, които виреят само на слънце, други, които предпочитат сянката.

Ето част от алпинеумите, създадени от фирмата.

16alpineumi052 16alpineumi054 16alpineumi056

16alpineumi057 16alpineumi058

Скалният кът или алпинеума могат да предадат на градината ви неповторим чар. За да оформите красив алпинеум не е достатъчно да подредите камъни в композиция.

За връзка с AESI – GSM 0988 77 16 36 и 0895 62 02 18

Вижте как може да изглежда вашия двор – ТУК