Джесика Биков е на 17 години и живее в градче, което се намира недалеч от Торонто. Нейните родители са пазарджиклиите Цветанка и Михаил Бикови, които емигрирали в Канада преди повече от двадесет години. Момичето е родено там, но ежегодно се завръща заедно със семейството си в родния Пазарджик. Джесика има по-голям брат – Иван, който вече е завършил университет. Джесика е приета в три висши учебни заведения и тепърва ще бъде студентка. В надпреварата за титлата тя се впуска заедно с още дванадесет сънароднички, но в момента е на втора позиция в класацията. Ето защо, ако желаете можете да я подкрепите – ТУК и ТУК

За втори път в Торонто ще се проведе пролетен шоу-конкурс “Мис България в Канада “.Участничките са 13 красиви и умни български момичета. Отново за тях ще се грижат български гримьори и фризьори. Специално тази година сме поканили известен дизайнер от България, който ще подготви и изпрати тоалетите на момичетата за трите тура – ВЕСЕЛКА КРАЧУНОВА.

На страницата ви представяме снимки на участничките за онлайн гласуване, пише в регламента на състезанието. За победителката тук специалната наградата е осигурена от Стефан Стефанов от ELMWOOD SPA. Като кликнете върху албума в центъра на страницата, последователно можете да видите всичките 13 момичета.Снимките са подредени по азбучен ред. С бутона „like“ можете да изберете своя фаворитка за онлайн наградата ни, която ще връчим по време на Конкурса .Те всички са хубави, чаровни и интелигентни млади българки!

По време на Конкурса думата ще има специално подбрано жури.Там ще връчим и награда на публиката в залата.
Но тук от вас зависи онлайн победителката. Събитието ще се проведе на 21 март.