Ангел Кънчев 18 002

Грамота и парична награда от двеста лева получиха Минка Петрова и Лиляна Божкова от ул. “Ангел Кънчев” №20 в Пазарджик по време на днешния брифинг на кмета на Пазарджик – Тодор Попов. Причината е в грижите, които те полагат, за да превърнат своето междублоково пространство в място, където могат да играят деца, а също така и минипарк, който предизвиква приятни емоции у съкварталците. Благодарствените грамоти от името на двете получи Лиляна Божкова.

Ангел Кънчев 18 001

Росица Гечева

Климент охридски 20 001

 

Същата награда отнесе със себе си и Росица Гечева, която пък е домоуправител на жилищната сграда на ул. “Климент Охридски” №20. Искаме да благодарим от името на общинска администрация и лично от свое име, каза кметът Тодор Попов, защото не ни е безразлично как изглежда града. С кампанията за чистота се надяваме градът ни да стане още по-приветлив, а всички, които се грижат за междублоковите си пространства трябва да знаят, че ще бъдат стимулирани.

Ако вие също полагате усилия за своето междублоково пространство, изпратете ни снимки от него и подробно описание за местонахождението на вашата градина. Ние ще ви посетим и ще разкажем за вас.