Пазарджишките любители на високи скорости и мощни мотори от Boys of Hell излязоха на националния протест срещу целогодишната застраховка „Гражданска отговорност“. Собственици на возила на две гуми са недоволни, защото трябва да плащат гражданска отговорност целогодишно, въпреки че месеци наред машините им седят в гараж и не се използват.

За предотвратяване на протеста не помогна и това, че представители на мотоклубовете излъчиха национална контактна група, която проведе срещи с народните представители. Така и не се стигна до принципно разбирателство, а именно дерегистрацията да отпадне за тази година.

Нашият клуб бе и сред организаторите на протеста, който се състоя по обяд, пред сградата на Народното събрание. Митингът има предупредителен характер, уточниха от клуба. в случай, че не се стигне до разбиране от страна на управляващите, той ще бъде повторен. Исканията ни са съвсем логични, не може да се плаща данък за цяла година, при положение, че моторите се движат само шест месеца в годината. Нямаме политически цели, просто искаме справедливост, уточниха рокерите.