Районна прокуратура-Пазарджик извършва разследване за нанасяне на побой по хулигански подбуди на 17-годишно момче в с. Овчеполци. Районна прокуратура-Пазарджик извършва разследване  по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно лице – престъпление по член 131 алинея 1 точка 12 от Наказателния кодекс.

До момента е, установено, че на 16 април 2016 г. в с. Овчеполци, обл. Пазарджик, е бил нанесен побой на М.Й., на 17 г., от същото село,  като кадри от посегателството срещу него са били разпространение в интернет.  Работата по случая е започнала незабавно след установяване на инцидента. Наблюдаващ разследването е Георги Кацаров, районен прокурор на гр. Пазарджик. По случая се извършват процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и характера на телесните повреди и др.

Извършителят на деянието е установен, но към настоящия момент се укрива от органите на реда.

 Под ръководството на Районна прокуратура-Пазарджик се провеждат оперативни мероприятия за неговото издирване и задържането му.