От месец март 2016 г. художникът Славчо Иванчев – клиент на Център „Човеколюбие” е член на Дружеството на пазарджишките художници. Той получи поканата от председателя на Дружеството – Ани Стойкова, по време на откриването на неговата изложба „Портрети” в Център „Човеколюбие”, посветена на 14 февруари – Ден на любовта.

Славчо споделя, че и преди години е бил член на дружеството, но е напуснал заради изхранване на семейството си с работа в частния сектор. Казва, че рисува от малък. Вдъхновява се от природата – тази около нас и човешката. Интересни са му характерите на хората и ги пресътворява в изкуството. С подкрепата на Център „Човеколюбие” бяха организирани две негови изложби – „Живопис” /2014 г./ и „Портрети” /2016 г./, които привлякоха вниманието на пазарджишката общественост. Екипът на Център „Човеколюбие” се радва на успехите на твореца и ще продължава да подпомага  изявите и развитието на неговия талант.

Освен в ателието на Център „Човеколюбие” художникът Славчо Ангелов рисува всеки ден между 10.00 и 11.00 ч. в галерия „Бекс”, град Пазарджик.