Председателят на българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и областният управител на Пазарджик Трендафил Величков проведоха днес кратка работна среща в областна администрация, на която присъства и ръководителят на пазарджишката търговско-промишлена палата Лариса Рузманова.

 

Цветан Симеонов провежда срещи с представители на бизнеса в региона с цел подпомагане и насърчаване  дейността на фирмите и включването им в национални и международни проекти и инициативи на БТПП. Трендафил Величков представи проекта за икономическо и инвестиционно портфолио на област Пазарджик, който се изготвя в партньорство с общините, институциите и организациите на работодатели от региона. Областният управител отправи и покана към ръководството на пазарджишката търговско-промишлена палата да се включи активно в националната конференция „Подпомагане на малкия и среден бизнес”, която ще се проведе в Пазарджик в края на м. май и се организира съвместно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Председателят на БТПП връчи Алманах „120 години български търговско-промишлени палати“ на областния управител. Луксозната книга и издадена по повод юбилея от създаването на търговските палати в България, който се отбеляза със събития в цялата страна през 2015г.