Записване за лятната музикално-танцова школа „Весели слънца“ започна в читалище „Христо Ботев“ в Пазарджик. Тя ще започне да работи с малчуганите на 1 юни и ще ги обучава до 31 август, всеки делничен ден, съобщиха от там. Приемат се деца на възраст от седем до девет години, които ще бъдат обособени в групи за първи, втори и трети клас.

Сутрин можете да отведете своето дете от осем до осем и половина, а вечер да го вземете пак в половин часов интервал от 17 до 17.30 ч. За да си запазите място в групата, трябва да подадете заявление – декларация, да представите медицинска бележка от личен лекар за здравословния статус на детето.

Родителите се задължават при записване на детето в лятна школа „Весели слънца“ да представят следните вещи, необходими за престоя на детето:
– Слънцезащитна шапка, чадър, малка постелка, необходима за музикална релаксация, учебни тетрадки за писане и математика, химикал, цветни моливи, флумастери, маслени пастели, гума, блокче за рисуване, книжки за оцветяване, ежедневно бутилка с вода. Желателно е тези материали да бъдат надписани с името на детето.
– По желание на родителите и чифт пантофи или удобни обувки, които детето да ползва само вътре в занималнята.

Родителите осигуряват на детето сутрешна и следобедна закуска, както и финансови средства за организиран обяд в заведение за хранене.

 ТАКСИ:
Родителите се задължават да заплащат следните такси:
– За един месец- 120.00 лв.
– За 3 седмици- 90.00 лв.
– За 2 седмици- 60.00 лв.
– За 1 седмица- 30.00 лв.
– Внасянето на таксата от родителя се извършва с подаване на заявление за включване на детето в лятната школа, т. е. от 2 до 31 май 2016 г. Това се отнася за всички видове времеви престой на детето /посочени по-горе/ в лятната школа „Весели слънца“.
– Заплащането за всеки следващ месец се извършва през последните 10 дни на предходния месец.
– При отсъствие на детето, поради заболяване, което се удостоверява с медицинска бележка от личния лекар, заплатената такса се връща или приспада от таксата за следващия период.
– При заплатена такса и предстоящо отсъствие на детето: родителите уведомяват преподавателите в лятната занималня за причината и периода на отсъствие.
– В цената на школата са включени обучение от квалифицирани педагози, санитарно-хигиенни материали, читалня в библиотеката на читалището.


Таксите се внасят в касата на читалището или по банков път на:
Народно читалище „Христо Ботев-1897 г.“- гр. Пазарджик
Банка ДСК- клон Пазарджик
IBAN: BG70STSA93000006045519
BIC: STSABGSF
Основание за плащане- такса за лятна школа

За справки и записвания: тел. 034/ 48 30 67, 0879258144 или на адрес: гр. Пазарджик, бул. „Георги Бенковски“ № 36, Народно читалище „Христо Ботев-1897 г.“