В Деня на Европа – 9 май 2016 г. (понеделник) от 10.00 ч. на площад „Константин Величков“ в град Пазарджик Областен информационен център – Пазарджик организира изложение на продукти и услуги съвместно с местни предприятия. Това е заключителното събитие, което е част от Национална кампания „Успешни заедно“ в Пазарджишка област.

Изложението ще се проведе по модела на „Пловдивския панаир“ и има за цел да се популяризират дейностите и продуктите на местни фирми, както и изпълнени проекти от бенефициенти през програмен период 2007-2013. Част от изложението ще бъдат и двадесет информационни табели, на които ще бъдат представени възможностите за финансиране по програмите към момента за бизнеса.

Събитието ще бъде съпроводено с концерт от 11.00 ч., на който ще вземат участие местни танцови и фолклорни състави.

ФИРМИТЕ 

СИНХРО ООД /Търговия на едро и дребно със стоки за бита/; БЕЛЛОПРИНТ ООД /Печатна дейност/;МИРAКЪЛ КРАСИ МЕЙКЪР ЕООД /Търговия и пакетаж на хранителни стоки/;ИВЕСТО КЪМПАНИ ООД /Производство и търговия със семена и торове за зеленчукопроизводители и градинарство/;ЕМ КОМПЮТЪРС ЕООД /Компютърна техника и видеонаблюдение/; АВАЛ ООД /Озвучаване на автомобили/; ХРИС ООД /Производство на пилешко месо затворен цикъл/.