Годишният концерт на ЕГ“Б.Брехт“ – Пазарджик ще се състои тази вечер от 18 ч. в зала „Маестро Георги Атанасов“, съобщиха от училището. На сцената ще намерят изява всички възпитаници, които притежават дарби в областта на певческото и театралното изкуство. Посетителите ще се насладят и на виртуозните изпълнения на Емануил Иванов, който е лауреат на редица конкурси за пиано, на цигулка ще свири Георги Янев, на китара Мартин Киров, а на акордеон Васил Златанов. Екипът от млади журналисти пък е подготвил новия брой на училищния вестник.

Иван Караджов и Мона Виделова ще представят своето майсторство в областта на танца, като част от СК“Импулс“, за публиката ще се изяви и „Чудесия“, а също така и „Безименните“ към Младежки дом – Пазарджик. Театралният клуб към училището е подготвил микс от текстовете „Тайната на буквите“ и „Бай Ганьо“. За последен път на сцената ще видими  представители на абитуриентите от випуск 2016 г.

За да си тръгнете от залата с усещането за духовно пиршество се погрижиха – преподавателките Анна Сарафска, Даниела Перничева, Диана Джукелова, Василка Стоянова и Диана Стоева.