Пазарджик е един от едва седемте града на България, в които талантливата изпълнителка Хилда Казасян ще зарадва с нова порция свеж джаз.

Дамата, която е част от журито на „Като две капки вода“, стартира своето дългочакано от феновете турне  вчера от Стара Загора. Пазарджик е вторият град, в който дъщерята на Вили Казасян ще гостува. Музикалната приказка започва довечера от 19:00 часа в ДКТ „Константин Величков“. Билетите са от 10, 12 и 15 лв. Турнето е озаглавено Jazz and Me 2. За националната обиколка Хилда е поканила и джаз музикантите Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов.

Турът ще премине през общо 7 града, като след Стара Загора и Пазарджик джаз настроението ще зарази Пловдив, Русе, Варна и Добрич. На 1 юни пък националната обиколка на Хилда завършва в София с голям концерт в зала „България“. „Изключително съм щастлива, че мога да сбъдна една моя мечта, да случа едно дълго чакано от мен турне! Нямам търпение да споделя това мое щастие с Вас. Чакам ви!“ – казва Хилда Кзасян за предстоящата си среща с феновете.

Освен познатите мелодии от репертоара на певицата, гостите на концерта, ще имат удоволствието да са сред първите чули на живо най-новото парче на певицата, което види бял свят преди броени седмици.