Броени дни остават до откриването на Евро 2016 Бирен Кемп Пазарджик. Той ще се състои от 10 юни – 10 юли на пл. „Константин Величков“ – Тортата. Входът е свободен, а явяването ви – задължително.

Община Пазарджик подарява на гражданите си едномесечен футболен маратон напълно безплатно Арената на най-голямото футболно събитие в Европа се пренася в град Пазарджик. От 10-и юни до 10-и юли тук ще се изгради първият по рода си Бирен Кемп. Иначе казано с носталгия по соца – вместо бригадирски, бирен лагер.

Цял месец жители на общината и гости на града ще могат да се наслаждават на футболните срещи от Евро 2016 напълно безплатно. На площада ще бъде издигната огромна шатра. В нея ще бъдат позиционирани екрани и озвучаване от най-ново поколение, които ще посрещат подобаващо всички футболни фенове, както в горещите летни дни, така и в дъждовните такива. За допълнително удоволствие ще има значителни количества бира и вкусно хапване на достъпни цени.

Бирен Кемп Пазарджик обаче подготвя повече от просто излъчване на футболните срещи. Предвижда се амбициозна музикална програма, както подобава на подобен маратон. На сцената ще се качат както най-титулуваните пазарджишки банди, така и най-популярните БГ изпълнители, сред които Дичо и Deep Zone. Заедно с това ще има много игри, награди и промоции за най-активните посетители и фенове. Гостите на Бирен Кемп Пазарджик ще имат възможността да спечелят една от официалните топки на Евро 2016, както и останалите над 100 награди, предвидени в рамките на игрите.

Програмата на Евро 2016 се е погрижила да ангажира пазарджиклии дори в дните, в които не се провеждат футболни срещи. По време на тези “свободни дни” ще бъдат организирани редица събития, включително първия по рода си Beer Pong турнир в партньорство с официалната асоциация по Beer Pong в България, турнир по FIFA 2016 и др. За повече актуална информация около програмата и събитията на Евро 2016 Бирен Кемп Пазарджик може да следите Фейсбук страницата на събитието. Напомняме ви, че официалната топка на Евро 2016 вече пътува за Пазарджик.