Седемгодишната Дара Стоянова от Пазарджик ще се състезава на финала на „България търси талант“ тази вечер от 20 ч. Първокласничката от ОУ“Проф. Иван Батаклиев“ очарова публиката с изпълнение на танцово гимнастическо съчетание преоблечена като малко драконче на фона на музиката на сериала „Игра на тронове“. За тази вечер треньорката ѝ Величка Петрова е подготвила още по- интересна хореография, която с наша помощ може да изпрати Дара на върха на съсезанието. Апелираме към всички пазарджиклии да се включат в гласуването за малката смела участничка, която ще ни направи щастливи с присъствието си на сцената.

Грандиозният финален концерт на 5-и сезон на “България търси талант” ще събере на една сцена 14-те таланта, избрани сред хиляди претенденти за титлата “Талант на България” и наградата от 50 000 хиляди лева. Най-талантливите участниците в шоуто усилено репетират новите си изпълнения, с които ще се борят за гласовете на зрителите и шанса да станат новите победители в най-успешното талант шоу в света. На 5 юни, неделя, в близо тричасовия финал на “България търси талант” ще се завърнат Жаклин Таракчи, Данчо Кузманов, Асен Рашков, Дара Стоянова, Мирела и Пресияна, Християн Ненов, Искрен Тончев-Искрата, Димитър Арнаудов, “Виво Монтана”, “Бижу”,  “Нова музика”, “Пловдивъ”,  “Захир” и “Стефан Данчев”.

За първи път в историята на шоуто у нас всеки финалист ще бъде представен на сцената от популярна българска звезда. Имената на известните личности, които ще застанат до финалистите във формата, ще бъдат изненада за зрителите и феновете на шоуто.

От екипа издават само едно от имената на звездните презентатори – това е един от най-обичаните български музиканти, композитори и продуценти – Графа, който преди броени дни се завърна от европейското си турне. Освен че ще представи на сцената един от музикалните таланти, Графа ще зарадва феновете си и с изпълнение на последния си хит “Drama Queen”.