Предстоящото Европейско първенство по футбол ще бъде посрещнато подобаващо в Пазарджик. От днес започнаха приготовленията на Тортата, където вече е поставена първата от шатрите, в които ще се предлага бира и пържени картофки. Пак там ще бъде позиционирана и стена, на която ще се предават мачовете. Изявата се осъществява в рамките на бирения лагер „Euro 2016 – beer camp“ посветен на шампионата.

26евро

Малко по-нагоре в „Рони“ вече са натъкмили изненада за посетителите, които ще ползват няколко екстри, ако решат да гледат мачовете там. Предлагат се четири вида наливна бира, плюс всички бутилирани. От 10 юни, когато стартира шампионатът всеки клиент консумирал три бири ще плаща само за две.

30рони2

В същия ден се открива и международния фестивал на мажоретките – „Слънчева Бесапара“. Тази вечер те ще направят своята генерална репетиция в спортна зала „Васил Левски“, където възпитаничките на ОДК ще демонстрират своите умения. Заедно със средношколките, помпони ще размятат и малките мажоретки, ат детските градини „Здравец“ и „Слънчо“.