Около 16.30 ч. пазарджиклията Божидар Георгиев, сочен като инициатор за кървавото меле срещу Митьо Очите и хората му, се е предал сам в полицията. Той е отишъл там заедно с адвоката си. С него е бил и друг от издирваните – Георги Иванчев, съобщиха пред БЛИЦ от полицията в Бургас. Божидар Георгиев е гравитирал навремето към някогашната групировка СИК. Той е собственик на ресторант „4 you”, пред който стана снощната престрелка. В миналото е бил приближен около Милчо Бонев – Бай Миле.

Божо е близък и с Атанас Мечев – Гаргата, чиято наркогрупа в Банско бе разбита при спецакция и всички бяха тикнати зад решетките. Гаргата пък бе пръв враг на Митьо Очите, след като негови хора го пребиха зверски преди години. Тогава в тоалетните на известно столично заведение Гаргата, бе смлян от група на Очите, заради фриволното му поведение в наркопазара и това, че не се отчитал на когото трябва.

Освен заведението в Несебър, Кузманов стопанисва и „Oxygen“ в Банско. Не се появявал там често, тъй като местен ресторантьор върти бизнеса му.