Задържан е мъж работил като охранител в чатна фирма за побой над пазарджиклия. Сигнал за инцидента бил получен в неделя около 04.30ч. на телефона за спешни повиквания 112. Незабавно на мястото са пристигнали екипи на РУ-Пазарджик, което установили мъж в безпомощно състояние в централната градска част.

Оказало се , че това е 32-годишният Стефан Димитров от Пазарджик. Той бил с компания в близката дискотека, когато бил помолен да напусне заведението поради приключване на работното време. Между него и охранителите възникнало спречкване, като разпрата продължила и отвън пред заведението. Тогава му бил нанесен побой в резултат на който мъжът е с черепно-мозъчна травма, но без опасност за живота. Стефан Димитров е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик.

Екипи на охранителна и криминална полиция незабавно са установили всички присъстващи на случилото се. Образувано е полицейско производство. В хода на разследването е задържан 25-годишният охранител Георги Р., работещ в дискотеката. Иззети са видеозаписи от заведението и намиращите се наблизо търговски обекти Действията по документиране на случилото се продължават.

Целият случай – ТУК