Малката Дара Стоянова ще покаже своя талант в шоуто „Комиците“, което ще гледаме по БТВ в събота вечер. Талантливата състезателка на „Диляна прима“ ще танцува отново за милионната публика на телевизията, а всеки, който иска да види пак изпълненията на даровитото дете, не трябва да пропуска предаването. То е било заснето още преди три седмици, но зрителите ще могат да го видят на 2 юли.

„На живо усещането е неповторимо, тези артисти са истински професионалисти, получихме бръчки от смях, Дара се срещна с Невена и Стивън Ачикор“ – разказа майката на малката гимнастичка – Зоя Стоянова.“Сега е изцяло ангажирана с турнира на техния клуб на 16 юли, той ще се проведе в Спортна зала „Васил Левски“, в Пазарджик, от 10 часа.“, каза още Зоя.

Дара успя да се класира за финалите на тазгодишното издание на „България търси талант“, като покори журито още с първото си представяне. Тя успя да убеди взискателните изпитващи и с ролята си на малко драконче, което полетя на сцената заедно с музиката на нашумелия сериал „Игра на тронове“.

01комиците Заради успешното си представяне тя бе наградена от кмета на Пазарджик – Тодор Попов с благодарствена грамота и сума от петстотин лева.01комиците2