04рогачев

Полицаи от всички структурни звена в ОДМВР-Пазарджик бяха наградени по случай празника на Министерството на вътрешните работи 5-ти юли. Днес в залата на Областната дирекция се проведе тържествено съвещание, на което присъстваха цялото ръководство на ОДМВР, началници на структурни звена в дирекцията и районните управление в областта.

Директорът старши комисар Йордан Рогачев поздрави присъстващите с предстоящия професионален празник на служителите от МВР 5-ти юли, като пожела на тях и семействата им здраве, успехи в личен и служебен план.

За постигнати резултати в ежедневната служебна дейност немалко полицаи и служители от администрацията бяха отличени с награди. Със заповед на Министъра на вътрешните работи с лично огнестрелно оръжие са наградени главен инспектор Светослав Телбизов и старши инспектор Златко Сестримски от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик, както и главен инспектор Атанас Серев от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при РУ-Пазарджик.

С почетен знак на МВР ІІІ-степен е отличена главен инспектор Елена Абаджиева, която е началник на районното управление в Пещера. Парична награда е връчена на инспектор Борис Боков от РУ-Велинград, който е рекордьор по задържани водачи на МПС предлагали му подкупи през последните години. С обявяване на благодарност от Министъра на вътрешните работи и Главния секретар са наградени 13 служители от структурните звена на дирекцията.

04полиция

 

От своя страна старши комисар Йордан Рогачев е отличил общо 93 полицаи и служители от администрацията за съвестната и професионалната им работа през годината.