Джип управляван от К.Ж.-41г., от Кърджали стана на хармоника след като бе притиснат между два ТИР-а на АМ“Тракия“ около 13.30 ч. днес. Предисторията на зловещата случка започнала около 11 ч. , когато товарен МАН с пловдивска регистрация се отклонил от шосето и се блъснал д странична мантинела на метри от бензиностанция. Заради това бил повикан полицейски екип, който започнал оглед на ПТП-то, при което няма пострадали. Нанесени са само материални щети по возилото, ремаркето и мантинелата.

Докато на местопроизшествието траел огледа, около 13.30ч. джип е бил блъснат отзад от товарен автомобил и притиснат от камион намиращ се отпред. Така попаднал в пресата между двата ТИР- а, возилото е силно деформирано. Това е наложило намесата на аварийно спасителен екип на пожарната в Пазарджик.

За съжаление пътникът С.Ж.- 65г., баща на водача на джипа е починал.. К.Ж. е бил откран в МБАЛ-Пазарджик, където му е направен преглед и е установена фрактура на крака му. На местопроизшествието движението е затруднено, регулира се се от екипи на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик.