Театралният състав към НЧ „Просвещение 1871” – Стрелча ще се включи в благотворителната кампания за Панка Николова, която тече през последната седмица, с постановката „Вражалец” на 29 юли, от 19.30 часа, съобщиха режисьорът на постановката Иво Русев. Минималната цена на билета е 3.00 лева. Събраните средства ще бъдат отчетени и дарени на семейството след края на представлението.

Панка Николова от град Стрелча страда от изключително рядко заболяване „Синдром на Московиц“, в момента тя се намира в болнично заведение, където ѝ се провежда скъпоструващо, животоспасяващо лечение. То не се покрива изцяло от НЗОК. За семейството е трудно да се справи с голямата сума. Освен от средства жената се нуждае и от кръвопреливане.

Ето защо Община Стрелча уведомява всички желаещи да се включат в акцията по кръводаряване, в помощ на Панка Николова, че общинска администрация взе решение да организира кръводарителска кампания на място, в град Стрелча.

Акцията ще се проведе утре от 9.00ч. до 12.00 ч. , пред сградата на Общината, където ще бъде разкрит и позициониран временен пункт по кръводаряване.
С цел по-добра организация на кръводарителската кампания, призоваваме жителите на общината, които искат да се включат в акцията да се обадят на телефон 03532 20 20  или на дежурния служител в администрацията до 11.00ч. на 28.07.2016г., с цел изготвяне на предварителни списъци.  Като благодарим на всички, които днес се включиха в кампанията, Ви призоваваме да  продължим заедно тази благородна инициатива!