През септември Плюс Фестивал се завръща за трета година с нови изненади за феновете си. За пореден път организаторите се вслушаха в своите фенове и удовлетвориха едно от желанията им – да поканят отново популярното рап дуо Pavell & Venci Venc‘. През изминалата година момчетата също бяха част от програмата на Фестивала, но поради лош късмет участието им пропадна, тъй като беше планирано за първата вечер, в която мощна буря достигна Пазарджик и прекъсна концерта в Острова.

Също така, през 2016 г. всички концерти от програмата на Плюс Фестивал ще се състоят на централния площад в град Пазарджик – пл. Константин Величков „Тортата“, вместо на Острова.

Венцислав Чанов и Павел Николов, по-известни като Pavell & Venci Venc‘ са сред най-креативните, продуктивни и обичани и хип-хоп артисти на българската музикална сцена. Сред най-обичаните им парчета са „Знаеш ли кой видях?“ и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра, „Единствената“ с Моисей, „2 х 2“ с Пламен и Иво, „MUTE”, „Как стана така“. Именно тях ще чуят феновете им на 4-и септември (неделя) на пл. „Константин Величков“, Тортата.

Водещи отново ще бъдат вече добре познатите Александър Иванов и Лазар Вълчев, които все още обаче крият останалите новости около събитието.

„Обещаваме ви, няма да останете разочаровани. Готвим много изненади, които смеем да твърдим – достигат световно ниво и могат смело да се мерят с тенденциите на световно известни фестивали. Искаме да привнесем в Пазарджик подобни традиции, защото нямаме съмнение, че българската публика е узряла за тях. А и пазарджиклии го заслужават.“, коментира Александър Иванов.

„Зад нас отново застава Община Пазарджик, в лицето лично на кмета Тодор Попов. Без неговата вяра в екипа ни нищо от това нямаше да бъде възможно. Искрено му благодарим за подкрепата за българската музика и фестивалната сцена изобщо“, допълва Лазар Вълчев.

Всички новости около третото издание на Плюс Фестивал може да следите на неговата Фейсбук страница.