Мъж от пазарджишкия квартал „Изток” причинил тежка катастрофа и се укрил от органите на реда е установен и задържан от служители на РУ-Пазарджик. Както вече ви информирахме, на 30 юли около 22.00ч. в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от Спешния център на областната болница.

От там информирали полицията, че на кръстовището между улиците «Стефан Стамболов» и «Болнична» е блъснат велосипедиста П.П.- 62г. от Пазарджик.

Водачът на автомобила не останал на място до пристигането на «Пътна полиция», не оказал помощ на пострадалия, а се укрил. Колоездачът е със сериозна черепно-мозъчна травма и е в кома, транспортиран е за лечение в МБАЛ-Пазарджик. Служители от сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик предприети са действия по установяване, издирване и задържане на избягалия шофьор.

Вчера следобед след извършени поредица от действия е заловен 27-годишният А.Г. , жител на пазарджишкия квартал «Изток». Установен е и лекия автомобил «Мерцедес», с който е извършено пътно-транспортното произшествие. По случая се води дознание, действията по разследването продължават.