Грандиозен концерт на цигуларя Васко Василев ще се състои на 26 септември в зала „Арена Асарел“, в Панагюрище. Началото на музикалното събитие е в 19 часа. Все още има и билети за него, съобщиха организаторите. Това е първият концерт на именития българин в страната, който е част от националното му турне „Фламенко фиеста тур 2016“.

Два месеца преди датите на концертите залите Стара Загора и Бургас са разпродадени. Все още билетите могат да бъдат намерени за Панагюрище.

Ето датите и местата през които ще премине турнето – (26-ти септември), Свиленград (28-ми септември), Пловдив (29-ти септември), Ямбол (30-ти септември), Варна (03-ти октомври), Шумен (04-ти октомври), Русе (06-ти октомври), Велико Търново (07-ми октомври), Габрово (09-ти октомври) и София (14-ти октомври).

Билетите са в мрежата на ивентим – онлайн на eventim.bg и на касите на верига бензиностанции OMV, книжарници Офис 1, както и във всички пощенски клонове на Български пощи.

Концертите са обединени в темата от фламенкото и испанската музика, а освен Васко Василев на сцената ще бъдат и част от членовете на испанската група “Чамбао” – Тони Кантеро (китари), Тони Ромеро (пиано) и Хуан Ередия (перкусии). Преди дни стана ясно, че формацията се разраства с още членове, включително фламенко танцьорка.