Министърът на правосъдието Екатерина Захариева и нейният съпруг Ангел празнуват днес десет годишен юбилей от сключването на гражданския си брак. Пазарджиклийката се обясни в любов на половинката си във фейсбук, където написа:

Днес, преди 10 години, с Ангел сключихме брак. В отношенията ни и днес е както преди 10 години, сякаш не е минало време. Благодаря му, че ми е приятел, съпруг, подкрепа. Красиво е да знаеш, че има на кого да разчиташ и вярваш безусловно. Безкрайно щастлива съм, че имам такъв човек до себе си.

11екатерина

Съпругът на Екатерина Захариева е архитект. Той е един от проектантите на Бизнес парк – София, съосновател на архитектурното бюро „А и А Архитекти“ ООД. Ангел Захариев е един от членовете на „Група Град“ – група за натиск с критика срещу някои строителни и градоустройствени проекти в София по време на мандата на Петър Диков – като проекта за реконструкция на бул. „Витоша“, конкурса за Централната градска част на София, проекта за Ларгото, пространството пред НДК и бъдещето на паметника „1300 години България“, и др.

Захариев е един от проектантите на част от Резиденшъл парк София, който се управляваше от „Линднер Имобилиен Мениджмънт“ ЕООД.

11захариева2