Старши-треньорът на Хебър Йордан Петков е оптимист преди стартиращото утре ново футболно първенство на „В” ЮФГ. В първия кръг неговият тим ще бъде домакин на един от претендентите за челото – Пирин(Гоце Делчев), бе съобщено на фенстраницата на нашия отбор.
Първи мач и достоен противник. Както и всички отбори, които участват в групата. Към всеки от тях ще подходим с нужното уважение, но след това на терена ще бъде битка.
Конкретно за неделната среща се надявам, да стане един добър мач и да зарадваме публиката в Пазарджик, която жадува от много години да гледа хубав футбол тук, заяви Петков. Търновският специалист съобщи, че няма кадрови проблеми в отбора. Нямам и притеснения преди мача. Има нужното настроение при момчетата. Мисля, че са освободени психически и се надявам, да покажат най-доброто от себе си за този встъпителен етап от шампионата, сподели Данчо Петков. Бившият защитник на Славия призна, че вече е напълно наясно за стартовата единадесеторка. Съставът за неделя ми е в главата, но ще го запазя в тайна по обективни причини, до самия старт на мача. Момчетата знаят, че държа на сърцата игра. Казал съм им, че може да се загуби, но когато това стане с дух и себераздаване – няма да има проблем от моя страна, каза още Петков.

Групата от 18 футболисти за мача с Пирин(ГД) Данчо Петков ще определи след края на днешната тактическа тренировка.