Преди първата тренировка на новосформирания волейболен отбор на „Хебър“, старши треньорът Атанас Петров представи своя щаб, в ремонтираната спортна зала „Васил Левски“.

15волей

Негов заместник ще бъде Мартин Живков, статистик – Кирил Донев, а Славейко Катранков е физиотерапевтът на клуба. Славейко Катранков е от Септември. До момента той работеше за националния отбор по гребане.

Към момента отборът разполага с четиринадесет състезатели, като има двама, които ще участват в лагера на Юндола, а след това ще решат, дали да останат в отбора. Привлечени за каузата са двама от младежкия национален отбор и още двама от суперлигата. На импровизираната пресконференция бе представен и състезателят Илиян Божков, който е роден в Пазарджик, а до сега е играл за „Пирин“ – Разлог. На днешната тренировка присъстваха дванадесет състезатели.

Програмата на отбора за остатъка от този месец включва три дни тренировки в Пазарджик, а на 18 август, тимът ще замине за десет дневен лагер на Юндола. След завръщането си момчетата на Петров ще получат двудневен отдих и отново ще започнат тренировките.

Това, което им казах в съблекалнята е: Добре дошли, целите ни са високи и хората в Пазарджик очакват много от вас. И най-вече качествен волейбол, сподели старши треньорът Атанас Петров, в отговор на журналистически въпрос.

На лице в залата бяха и първите фенове на отбора, сред които и градоначалникът Тодор Попов. Те търпеливо изчакаха цялата тренировка и вече имат свои фаворити.

20160815_112146[1]

Славейко Катранков, физиотерапевт

20160815_112154[1]

Кирил Донев, статистик

20160815_112012[1]

Мартин Живков, зам. треньор

20160815_111708[1]

Илиян Божков, посрещач

Спортна зала „Васил Левски“ е видимо освежена, а игрището за волейбол, буквално грее.

15волебол