17мотор

Поредната тежка катастрофа с мотоциклетист по вина на шофьор на автомобил стана факт снощи около 19:15 в столицата.

Движейки се по бул. „Възкресение”, 100-200м преди бул. „Константин Величков” срещу бензиностанция „Лукойл” , той е бил блъснат от 52 годишния Х.О. на 52 г. с автомобил „Мерцедес” C250, извършващнепозволен обратен завой през 4 трамвайни линии. В резултат на изключително силния удар мотористът пада, а мотоциклетът му е почти напълно разбит. Двамата шофьори са откарани в „Пирогов.

25-годишният водач на двуколесната машина се е отървал „само” със сериозни натъртвания и силен стрес. По информация на МВР той е с разкъсно-контузна рана на дясната подбедрица, контузия на гръден кош и корем.

Нов протест на 18 август, утре, готвят пазарджишките мотоклубове, той отново ще бъде координиран с клубовете в страната, тъй като до момента няма отговор на исканията на рокерите за избягалия турски гражданин, който помете Таня и Бойко Боеви край Драгоман. Освен това мъжете с моторите настояват и да се търси отговорност на съдията, която освободи гастербайтера под домашен арест, а ден по-късно никой не знаеше къде се намира той. Пусната е международна заповед за издирването му, но до сега не е ясно дали е открит.