След незабравима вечер в Пещера, екскметът на Каварна – Цонко Цонев ще представи днес в Пазарджик своята книга „Кметълски истории“. Човекът, който успя да доведе на морския бряг звезди от световна величина, ни позволява да се гмурнем в спомените му и да станем съпричастни на личните му преживявания.

Кметълът споделя свои съкровени спомени и разкрива в непозната светлина световни звезди като Рони Джеймс Дио, Глен Хюз, Алис Купър, Николай Расторгуев и много други.„Кметълски истории“ съдържа 14 глави за най-известните музикални групи и изпълнители сред които Кембълът, „Любе“, Б.Т.Р. и Санеца, Емир Костурица, „Апокалиптика“, „Моторхед“, Алис Купър, „Менауор“, „Аксепт“, Глен Хюз и много други.

Книгата започва със спомени за вече покойния Рони Джеймс Дио, който е сред първите световноизвестни рокаджии, гостували в Каварна. Изключително силна и емоционална е главата, посветена на Кембъла, в която авторът споделя невероятните истории от запознанството им до самия трагичен край на неговия живот.

Представянето днес в Пазарджик ще бъде в бар „Амарето“ от 19,00 ч. Не пропускайте да чуете жива музика и да си вземете автограф.