17%d0%b9%d0%be%d0%b3%d0%b01

От началото на октомври месец в Комплекс а за социални услуги в град Пазарджик (до магазин Лидл) ще се предлага нова услуга в помощ на бъдещите майки, а именно курс по йога за бременни. Часовете по йога ще води Елена Зарева, сертифициран преподавател по йога по време на бременността (ISPA pregnancy yoga teacher  CYTP70).  По време на първият триместър има относително висок риск от спонтанен аборт, така че ако не сте практикували, не се препоръчва да започнете точно сега.

Ако имате ежедневна практика от около година, можете да я продължите. Ако имате проблемна бременност, или спонтанни аборти е добре да се консултирате с лекар. За всички останали са практиката по йога по време на бременността ще бъде изключително полезна.

Практиката йога за бременни е с продължителност един астрономически час, залата е оборудвана с постелки и одеалца за релаксация.

Работи се освен върху техники на дишане и релаксация, така и върху асани, раздвижващи ставите, укрепващи гърба и краката, таза и тазовото дъно, с цел лека бременност и раждане. Първият час ще се проведе на 5 октомври от 17,30 часа, за записване звънете на тел. 034/ 44 75 30 или на 0889/206 235.