Все повече млади хора предпочитат да дарят парите за цветя на сватбата си за благотворителна кауза. Само преди седмица това сториха младоженци от Лесичово, а днес ви представяме друга млада двойка, за която 28 септември има важно значение, защото те празнуват две години от своя брачен съюз.

Още по време на подготовката за сватбата, Димитрийка и Йордан Василеви решили да не получават цветя на тържеството. Най-често букетите остават встрани от акцента на събитието и са толкова много, че човек не е в състояние да се порадва и оцени всеки един от тях.

28%d1%81%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be

Бъдещите тогава младоженци написали в своята покана, че вместо букети, ще очакват дарения на същата стойност от своите роднини. По-добре е да можеш да подариш надежда, на някого, ако се нуждае от нея, да му помогнеш дори и с малко, вместо да се вманиачаваш в собственото си щастливо преживяване в най-важния ден на живота си, били единодушни влюбените.

На 28 септември 2014 г. гостите подкрепили решението на младите и така с общи усилия се събрала прилична сума, която станала още по-значителна след намесата на управителката на „Офис -Център Пазарджик“ – Нина Тодорова, чийто служители са младото семейство.

Парите са били дарени на млада дама от Долно Левски, която е все още в будна кома. Тя се нарича Христина Маврова и днес, две години по-късно младото семейство Василеви, апелира към всички, които могат да помогнат на младата жена, да се отзоват. За повече подробности – ТУК

А иначе, семейство Василеви вече се радва на своята малка дъщеричка Габриела, тя се е родила в началото на април. Пожелаваме им здраве, много щастие и дълголетна безоблачна любов. Честит празник, семейство!